е-Бизнес

Стараем се да предложим на всеки тип бизнес подходящото решение, с което да му помогнем да постига много по-добри резултати.

Можете да видите нашите продукти, които са разработени специално за оптимизация на бизнеса, като кликнете на следните връзки:

– „Говори ми“ – сигурна бизнес комуникация
– „Работи с мен“ – организиране на бизнеса

е-бизнес

Продуктите ни “Говори ми” и “Работи с мен” помагат на всеки тип бизнес и във всяка сфера да имат сигурна и защитена комуникация и да организират по-добре времето си, което е предпоставка за по-опримизирана работа и следователно за по-големи приходи.

Ако имате някакви специфични изисквания, за вашия бизнес, ние сме готови да ви помогнем и да ви намерим подходящото решение за CRM, ERP, управление на времето, на процесите или всичко друго, което вие счетете, че е важно.

Отворен код

Повечето продукти на “Екип Нула” ЕООД, които ще намерите на този сайт са или с отворен код или са базирани на продукти с отворен код.

Ние сме готови да ви предоставим, всякакви консултации и да отговорим на въпросите ви, свързани с отворения код, свободния софтуер и отворени стандарти.

Използвайте предимствата, които ви дават много разработчици по цял свят и поддръжката и консултацията, която ви даваме ние.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *